pühapäev, oktoober 10, 2010

Meeldetuletus

Laupäeval tegin comeback'i metsaradadele, joostes Rootsis 25-mannal MS Parma II võistkonnas 7. vahetust. Just nimelt, jooksin! Aga see polnud mingi sportlase moodi jooks, pigem natuke lennukam kui kiire sörk, aga rahulikum kui aeglane jooks. Päris jooksmise kohta loodan saada lisateavat esmaspäeval, kui näitan oma murtud südant kardioloogile ja tema masinatele.

Minu võistkond MS Parma II jooksis esimesed 3 vahetust konkurentsivõimeliselt, andes lootust jõuda eelmise aasta 64. koha tasemele, kuid neljandas vahetuse suurte vigade tõttu see lootus kadus. Järgnevad vahetused tõid meid 169. kohalt tagasi esisajasse. Minu vahetuse 4 meest aitasid seejuures 12 kohta tõusta: 125-113.

Enda täpset aega ei ole ma vale pulga kasutamise tõttu tulemustest leidnud, kuid ebatäpsete arvutuste järgi võiks see jääda umbes 27 minuti juurde, mis tähendab umbes 5-minutilist kaotust parimatele.

Päeva meeldejäävaimaks osaks oli kindlasti fiaskodest räsitud Peetri võimas lõpuspurt esindusvõistkonna au kaitstes, mis jättis isegi maratoonar M. Boströmi õhku ahmima ja metslase jõudu imetlema. Ykkösjoukkuelgi oli vahepeal probleeme parimate seas püsimisega, kuid õnneks on sel võistlusel nii palju vahetusi, et alati on võimalik heade jooksudega rongile tagasi jõuda.

Tulemused
Uudis MS Parma lehel
25-manna



1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tegin sinu 25-manna jooksu auks mannavahtu.