pühapäev, august 29, 2010

Vorm on hää!

Eile sõin hommikuks pool kilo pelmeene, 3 topeltvõileiba, liitri jogurtit ning jõin peale veel 2 kruusi kitsepiima. Öelge nüüd, et vormi pole!

Õhtupoolikul Voose metsades vihma käest põgenedes tegin üle mõne aja esimesed tõelised jooksusammud - kahisin raiesmikul risu sees tõusu 5min per kilomeeter! Öelge veelkord, et vormi pole!

Kui vahepeal hakkas mugav elu väga meeldima ning mõte õlaga puude pikali jooksmisest muutumas vaikselt vastumeelseks, siis eilse järel on taas selge, et nii neid asju siiski jätta ei saa. Kui tervis lubab, siis saate järgmisel aastal kõik nahad!


5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui lugesin postituse pealkirja, mõtlesin, et saame kõik teada kui vormikaks sinu tuharad ja puusad juba mõne kuuga muutunud on.

Anonüümne ütles ...

Muidu nii vaikne selle pika suhtes, korraldajad tummad ... Aga tundub, et siis pikk ikka tuleb?
RR

Markus ütles ...

tuleb!

Mait ütles ...

Mina pean pöialt!

Anonüümne ütles ...

Pika kaardist - kas välitööd olid tõesti tehtud 1:7500? 1:10k kaardiga jäi küll mulje, et 1:15k pole lohud-muhud üldse loetavad ... Aga muidu oli lahe, maastiku läbitavus oli üllatavalt hea, ise oleks küll lootnud vähem tee-etappe. Ja loomulikult nats pikemat rada. Kaardist veel - kus prinditi? Kippusid pika raja jooksul valged laigud tekkima... N.ö. veekindla materjaliga kaardiga olen varemgi jooksnud (Ungari MM ajal, FIN5), siis on paber olnud õhem ja värvikadusid pole olnud. Ilmselt tahab asi veel katsetamist, igatahes oleks kilekottidest pääsemine hää asi:) Kui just hinnavahe väga suur pole...
RR