kolmapäev, mai 07, 2008

Peaaegu

Peaaegu on nagu moosipall, aga ilma moosita. Samas kindlasti parem kui mitte midagi. Kuid viimased 3 nädalat olidki trennide mõttes just "mitte midagi". Poleks osanud arvata, et Peko Kevade esimese päeva õhtul saadud idiootne olmevigastus võib mind nõnda kauaks piinama jääda.

Nimelt, avades aiaväravat, lõin sellega asaku põlve pihta, mille tagajärjel tekkis põlvekedrasideme ja kedra kinnituskohta põletik. Esimesel kolmel päeval pidasin saadud lööki tavapäraseks "puukaks" ega pööranud valule suurt tähelepanu. Jätkasin mõned päeva trennidega, kuid siis muutus valu väljakannatamuks. Lõpuks juhtus nii, et isegi tänaseks päevaks pole ma täiesti terve, kuid juba on progressi näha - 2 nädala taguse 2min asemel suudan probleemivabalt joosta 30min.

Siiski pole möödunud 3 nädalat ka päris maha visatud aeg, sest löök läks õnneks peast mööda. Sooritasin mõned eksamid ja sain maitsa ajakirjanikuelu kibedat kohvi Tiomila pimedas öös. Ei teagi, kas oli see kohvist või pimedusest, aga senimaani pole veel ühtki rida Rootsis toimunust kirja saanud. Aga küll ma järgmise "Orienteeruja" numbri jaoks mälusoppidest midagi välja otsin.

Sel nädalavahetusel teen comebacki Balti MV-l Leedus. Eesmärkideks on vaid radade läbimine võistluskindluse taastamiseks ning põlve testimine. Sealt edasi on juba EMV lühirada ning loodetavasti ka Euroopa MV Lätis.

Kommentaare ei ole: