laupäev, juuni 23, 2007

Word Cup in Norway

Üleile õhtul tabas mind ja Sanderit väike üllatus - "team leaders' meetingul" välja jagatud stardiprotokollide järgi saime joosta A-finaali! Soome sprindi ja enda rankingu järgi oleks oodanud kohta B-finaalis. Oleks asjade sellist kulgu teadnud, poleks eelmistel päevadel treeningutest liiga palju mõnu tundnud.

Maastikud on siin fantastilised: suured mäed, kidurad kased, "rippuvad sood" ja nagu Olle ütles: "iga hetk võivad 7 pöialpoissi mätta tagant välja hüpata."
Eilsele jooksule läksin peale mõttega rada puhtalt läbida ja loota, et teised võivad küll kiiremini joosta, kuid rohkem viga teha.

Enda osa mängisin üsna hästi, kui välja arvata "geniaalne" teevalik kolmandasse punkti. Esmapilgul tundus mööda nõlva ronimine liialt riskantne - kartsin, et kaotan ennast soode ja kivide vahele ära ning trollid viivad mu enda koopasse. Selle vältimiseks leidsin ringijooksuvariandi paremalt. Võistlustuhinas ei tundunud tekkiv ring üldse nii suur kui pärast kaarti nähes. Õhtul ahhetasin ja ohhetasin ega suutnud enda valikust aru saada. Kaotasin etapi parimale, Valentin Novikovile 2:42, mis moodustas 1/3 kogu kaotusest võitjale.

Järgnevatel etappidel kasvas kaotus peamiselt aeglase jooksu tõttu, kuid vähesed kogemused ei lubanudki väga kiiremini liikuda. Gueorgiou ütles, et ta sattus raja lõpuosas "tsooni" e muutus loodusega üheks ning punktid tulid talle ise kätte. Võib-olla ainult Chuck Norris oleks võimeline kiiremini liikuma.

Lõpuks olid "kuumade Eesti poiste" tulemused järgnevad:

15. Olle 41:26
36. Sander 45:30
40. Markus 46:22







1 kommentaar:

Jürgen ütles ...

Kusjuures ei ole üldse välistatud, et ma oleks ka seda etappi ringi jooksma kippunud. Isegi veel rohkem, läbi 4. punkti. Aga see ei tee seda varianti vähem valeks muidugi.