kolmapäev, juuli 12, 2006

Teade


KULD!!!
Tunne pole senimaani korralikult kohale jõudnud, aga hea on ikkagi olla.

6 kommentaari:

Erkki ütles ...

Väga kõva!!!
Mis punktis sa eest ära jooksid?
Aga sellistele meestele peab nüüd küll alt üles vaatama.

Markus ütles ...

lahku läksime etapil 54-50. temal oli pikem hajutus, mis mul juba alguses oli ära olnud. ta olla mind veel pärast seda näinud, aga ei jõudnud väidetavalt tagasi enam joosta. mina ka ei oleks jõudnud, sest olin täiesti kasti. km aeg tuli siiski müstilised 4:17.

Erkki ütles ...

KM aeg on küll metsik. Sellist annab siledas metsaski joosta. Näiteks Karjalaskel oli see ju tunduvalt suurem kuigi rada ja maastik lihtne.

Andreas ütles ...

Tõepoolest jõhker tempo. Kaarti vaadates ei tundu, et oleks nii kiire maastik. Väga muljetavaldav. Eriti imponeerib, et suutsid tagant tulijana lõpuni oma soorituse teha. Ei mingit konkurendi passimist. Uhke.
Aadliga ole ettevaatlik. Siin räägin alt üles vaatamisest, tegelikult tõmbab võistlustel koti pähe. Minuga on seda mitu korda juhtunud:)

Anonüümne ütles ...

Super! Ilmselt said viimase lihvi Laidami tõusul peale Metallicat. Oled väga hea sportlane.

Anonüümne ütles ...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it 9malls com meridia Cruise ship magician corner bathroom wicker cabinet Taking generic bextra timeshare resorts in whistler displaymate printer How to lace hiking boot gir toys europe timeshare Cell+phone+plans+southern+california best vitamin woman Free dental clinics in kansas Petra verkaik facelift timeshare exchange with interval international http://www.isuzu-5.info/rci_time_share.html