pühapäev, aprill 02, 2006

Vaadates tagasi (ja edasi)

Lõpuks ka pisike kokkuvõte Hispaanias toimunust. 13 päevaga sai tehtud 22 treeningud kogumahuga 22h 47min. Kuigi laagri eel ei teinud ma tundide osas mingit plaani, tundub saavutatud number päevade arvu kohta pisut väike. Samas sai aga 12 korda kaardil käidud, mis kompenseerib jooksutunde ja omab tegelikult suurematki tähtsust.
Kuna pool o-trennidest ja veerand jooksutrennidest sai joostud kõrgema tempoga, siis tõmbas laager jalad päris korralikult käima. Loodetavasti suudan katsekani järele jäänud nädalate jooksul mootori ja jalad veelgi kiiremini käima saada ning ... mõistuse järele oodata.
O-trennid toimusid eri tüüpi maastikel: oli nii tulistamis kui ka tehnilisi maastikke. Enamus trennidest ja kõik 3 võistlust läksid tehniliselt enam-vähem, mis annab kevadiste võistluste eel enesekindlust. Tegelikult on arenemisruumi veel kõvasti ning need puudused tuleb kõrvaldada või viia miinimumini. Saaks vaid linnast välja ja kaardile harjutama.
Enne esimesi võistlusi on raske midagi enamat laagri õnnestumise kohta öelda ning seega tuleb oodata järgmisel nädalavahetusel ees ootavat Karjalaskevõistlust, kus mul õnnestub üle mitme aasta jälle võistelda. Ootan suure huviga.

Suhteanalüütikud Pets ja Mihkel (ja ehk mõned veel) jäävad selgi korral pika ninaga, kuna ma ei pea vajalikuks nende poolt soovitud teemat siin lehel kommenteerida.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas me siis sellist sissekannet tahtsimegi...?

Markus ütles ...

väga tore, peeter, et sul suured kõrvad on ja hea kuulmine pealekauba.
näärivanale niipalju, et tahtsime küll!

Lauri ütles ...

mina igatahes loodan et karjalaskel näeme uue generatsiooni tulist pealetungi. Egas hr. looduski ilmselt 2 koha peale jooksma ei lähe: teine koht pole koht nagu yks suur mees on öelnud. Ise sain samuti täna markuse kiiret jalga tunda kui trenni lõppus poisil kiirendus-tuju tuli. Hull wärk.

Anonüümne ütles ...

No kurat, ära siis teklaami teemat välja kui "Tõsielujutustus".

Anonüümne ütles ...

YAWNFEST, MARKUS!