teisipäev, veebruar 21, 2006

Täiskomplekt

SPRINT: Eelmisel aastal võidetud tiitli kaitsmisele ei julgenud enne starti väga loota, sest suusasõite oli kogunenud vaid 8, kuid võidutahe oli täiesti olemas.
Ettelugemisest ei tulnud tiheda radadevõrgu ja väheste kogemuste tõttu midagi välja, nii et sõitsin nina pidevalt kaardis kinni ja üsna tagasihoidliku hooga.
Suusad olid ette valmistatud Põlva märkeks, kuid õnneks olid tingimused (ilm ja lume puudumine) üsna sarnased.
Sõita jõudsin üllatavalt hästi, kui paaristõuke osad välja arvata. Tõusudel jõudsin looma moodi kääri joosta ja laiematel radadel ka uisku sõita.
Palju kaotasin laskumistel, kuna need tundusid puuduva lumikatte tõttu üsna jubedad ja lausa ohtlikud. Teise punkti minnes oli laskumine nii jube, et jäin üleval korra seisma ja mõtlesin enne laskumist korralikult järele, kas see on seda väärt. Mõtlemine ja mökutamine maksid tervelt 33 sekundit. Rohkem sellist jama ei korraldanud ja terve mõistusega asjale ei lähenenud.
Raja 2/3-ni kaotasin kõikidel etappidel päris korralikult, kuid lõpus läks asi paremaks, sest suutsin 3 viimast punkti (k.a finiš) näidata parimat aega.
Alates 7. KP-st olin liider ja seda kuni lõpuni. Võitsin Raikot 19 ja Jalmarit 29 sekundiga. Tulemused Kooperaatori leheküljel.

Teistest aladest hiljem.

1 kommentaar:

Markus ütles ...

järelikult on kuskilt tehtud mingi viga. pole ju norm, et 10 suusakorraga võetakse koondislastelt medalid ära. jääb veel ka orienteerumine, aga viimane kord õiget suusa-od sõita oli aasta tagasi. nii et jama lugu.