reede, jaanuar 20, 2006

Tubased toimetused

Ehk on nüüd kõik märganud, et õues on pisut jahedamaks läinud ja et isegi jooksmisega ei saa enam sooja. See ei ole tore, ütlen mina, sest tahaks inimlikult trenni teha. Hea meelega oleks enne viimast eksamist nädalaks ajaks Tabina metsadesse kaardi ja suuskadega möllama läinud, aga seal pidi veelgi külmem olema kui arktilises Tartus. Nii ma siis vahingi siin suurlinnas ja imen toas vaikselt näppu.
Kolmapäeval vedasin end suure hädaga ülikooli spordihoonesse, kuid 15-minutine teekond sinna oli liig, mis liig, sest kohale jõudes oli nina üsna tatine. Treening ise oli õnneks palju tervislikum. Jooksin 1.20-se fartleki, mis pani pea üsnagi ringi käima - nii ringi pikkuse kui ka intensiivsuse pärast. Pärast trenni enam koju kõndida ei julgenud ja seetõttu kulutasin tervise hoidmise eesmärgil 35 kr taksole. Seega treeningu hind 20+35=55kr. Loodetavasti teenib see end suvel mitmekordselt tagasi.
Muidu kulub suurem osa päevast ekraaniga saatana taga, mis ei lase enda haaret üldse lõdvemaks. Mõnedel hetkedel olen ikkagi messengerist enda lahti rebinud ja pisut vaimu värskena hoidmisega tegelenud, mis hetkel tähendab kaartide uurimist. Eile tegin pisut teevalikuharjutusi Sursu kodukalt leitud kaardiga, millel ta ise just oli teevalikutrenni teinud. Laadisin kaardi arvutisse ja joonistasin OCADiga enda variandid peale. Hiljem võrdlesin tema pakutuga. Umbes pooled kuulusid kiiremate hulka.
Täna joonistasin Haanja kaardile radu ja teevalikuid. Raske, kuid mitte võimatu pisut pikemaid teevalikuetappe välja mõelda, kuid kindlasti on EM-i rajameistrid asjast teistsugusel arvamusel.
Täna õhtul on programmis mõni o-mäng: kas Catching Features või Oriantica ja pisut põrandal püherdamist.
NB! Külmad käed ei tähenda sooja südant, vaid halba verevarustust!

Kommentaare ei ole: