esmaspäev, november 28, 2005

Mis imelik masin...


see olla võiks, mis rahu minu arvutisse tõi? See on muidugi NeljarExecuter, mida saab osta ainult Teleturust!
See ainulaadne leiutis eemaldab kõik teele saadetud kirjad millel sisuks "neljapäevak, loll rajameister, neljar, halb rada jne" juba enne Teie postkasti jõudmist!
Lisaks sellele saadab NeljarExecuter kirja saatjale ainulaadse viiruse Fakkjaool, mis hävitab adressaadi arvutist kõik failid!
Ainulaadset NeljarExecuterit saab osta ainult täna ja ainul Teleturust!
Spetsiaalhind Sinule on 599.90!
Aga kui helistad poole tunni jooksul numbrile +3725235168, saad kauba peale ka ainulaadse küüneviili Oriflame'ilt väärtusega 39.30!
Osta NeljarExecuter - sinu tee spämmist vabanemiseks! Sa ju vajad seda!

4 kommentaari:

Jürgen ütles ...

Ma ausalt öeldes ei saa aru sinu vihast Tallinna neljapäevakute teemaliste meilide vastu. Kas sa kardad tõesti, et Mart Ostra, Eduard Pukkonen ja Risto Kiilberg on paremad koomikud kui sina? Las meie, põhjaeestlased teeme ka natuke omi nalju

Markus ütles ...

nali naljaks, kusi kaljaks. kahjuks on P-Eesti naljad lõunaeestlas(te)le mõistmatud.

Markus ütles ...

nii et kõik, kes elavad väljaspool tallinnat e linna või kaugemal kui 50km sellest, on maakad ja tsiviliseerimata?
nn tsivilseeritud inimestel on sinu kirjutist nähes küll väga halvad kombed, kui maakate halvemaks pidamist silmas pidada. sa oled lausa rassistlik, aga eks linn toodabki selliseid väärastunud maailmapildiga kõrgelaubalisi iseteadjaid-targutajaid.
parem maamats kui linnalits.

Markus ütles ...

ja üks asi veel, peeter. õpi rõõmu tundma väikestest asjadest nagu linnulaul ja juhtumised loomadega nagu sa ise ütlesid, mitte ära otsi meelelahutust ainult elektroonilistest kanalitest