pühapäev, mai 23, 2010

Pealtvaataja

Timol tuleb Derek Zoolanderi "Magnum"-pilk juba päris hästi välja. Teised peavad veel aastaid harjutama. (pilt: Andy Karjus)

Selleks suveks on minu poolt võistlustardid tehtud. Südame vasak vatsake on viimase 2 aasta jooksul teinud läbi võimsa arengu ja paremast poole hobusepikkuse võrra ette rebinud. Kardioloog ja spordiarst olid nähtus sama meelt ning soovitasid kiiremas korras käsipidur peale tõmmata. Kuna suur süda polnud ainult kujutis ultraheli ekraanil, vaid tihti ka reaalselt enesetundes väljenduv, polnud mul põhjust kogenud doktoritele vastu vaielda.

Kuigi jooksmata jäävad EM, Jukola ja veel mustmiljon võistlust ja treeningut, ei saa ma öelda, et oleksin praegusel hetkel kurb või masendatud. Olen pigem õnnelik, et lõpuks on mind nii pikalt vaevanud kurja juur leitud ja pilt selgem. Puhata tuleb ju ainult paar-kolm kuud.

Esimene puhkusenädal (ehho oli esmaspäeval pärast EMV teadet) oli väga sisukas: iga päev 6-8 tundi õppimist, natuke puulõhkumist ja muruniitmist, kahel päeval u 1.30 jalgrattasõitu ja pealtvaatajana Baltikate teatel. Sportlase sõbra mõõdu annab välja küll. Järgmine nädal võiks minna Põlvahe Uma pitto, ülejärgmine nädal jalgrattamatkale, Jukolale mänitzeri abiks jne...plaane jätkub!

Mis ei tapa, teeb ju tugevaks!?

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

Tagasilöögid teevad meid vaid tugevamaks. Positiivset meelt! Orinteerumisrajad ootavad Sind tagasi.

Andreas

Ilze Bū ütles ...

Timo? What's he doing? :D
Golden boys. :)

Tyra Banks ütles ...

Timo is on his way to becoming Amerca's next top model!

Risto Kiilberg ütles ...

Eks Jukolal on alati abimeeskonda tarvis, kes külma õllega finishis ootaks :)