reede, veebruar 02, 2007

Dias cinqo y seis

Alustuseks kaks mõistatust:
1) ”Mees läheneb lagendikule. Mis juhtus?”
2) Kas kinnises liftis ringilendav kärbes lisab liftile kaalu?

Teiseks Marguse päeva rikkunud juhtumid:
1)Hommikuse kerge jooksu asemel ootasid teda El Valles ees 10 min pikkused tõusud ja treeningujärgne lihasvalu.
2)Poes kasseeriti veinide ja jogurtite eest rohkem raha, kui oli hinnasildil kirjas.
3)Lõikude jooksmiseks rada maha aerosoolvärviga maha märkides määris ta enda püksid lootusetult valge värviga kokku.

Hommikul käisime jooksmas El Valle rahvuspargis, mis asub Murcia linna külje all. Sealsed mäed on u 600m ümp, aga suhteline kõrgus küünib mõnedel neist 300 meetrini, mis muudab selle väärtuslikuks treeningkohaks. Puudu on veel ainult Eesti oma boks sealsetes mägedes. Maja või kui õigem olla, selle varemed on juba leitud, kuhu mõne miljoniga saaks o-boksi ehitada. Ootame pakkumisi.

Jooksu järel tegime Marguse ja Kristoga ees- ja tagurpidi kuulijänni ja kuulitõuget ning selgitasime selles ka meistrid. Kuuli asemel oli meil tegelikult kivi ja kõikidel aladel oli võitjaks orienteeruja.

Õhtul käisime trenni asemel poes toitu varumas. Seal suutiski müüja meile tünga teha ja rohkem raha sisse vehkida. Hiljem tuli välja, et ka esimest korda poes käies oli tšekile lisatud 2-eurone Fanta. Tropikoondis.

Täna hommikul käisime taas El Valles tõuse võtmas. Jürgen jäi puhkepäeva tõttu koju süüa tegema ja Deluxe Music kanalilt lembelaule vaatama – Take That’i ja Boys 2 Men’i kastraatidest ei saa kunagi küllalt.

Õhtul käisin lambiga orienteerumas Guardamaris – kaardil, kus toimus JWOC ’02 lühiraja finaal. Suutsin öiste luidete vahel navigeerida hindele rahuldav. Kõige enam jäi trennis aga meelde kokkupõrge kaktusega, mis jättis mu paremasse jalga üsna mitu sügavat auku.

Buenas noches!

Kommentaare ei ole: