reede, september 29, 2006

MK finaalid vulkaanide jalamil

Homme pärastlõunal saab alguse minu teekond selle hooaja viimastele tähtsale võistlustele. Sihiks Prantsusmaal Clermont-Ferrandi ja kustunud vulkaanide külje all toimuvad MK finaaletapid.

Hooaja esimesest tiitlivõistlusest on möödas juba 5 kuud, kuid ikkagi leian endas soovi tirida, sest orienteerumine on lihtsalt lahe. Eriti veel Prantsusmaal eesootavatel maastikel, mille sarnast ei ole kuskilt lähemalt kui sealtsamast võtta. Nii et Model Eventist tuleb ikka viimane võtta. Fabien Pasquasy kirjutas oma kodulehel, et alustas treeningut enda tavaliselt võistlustempol ja langetas seda niikaua, kuni suutis end sel ülitehniliselt maastikul kontrolli all hoida. Tõenäoliselt üritan pühapäevasel Modelil midagi sarnast, kui ma muidugi ennast pärast esimest viga üldse paika suudan lugeda.
Vigasid (ja mitte väikeseid) on sealtkandist oodata küll, sest isegi Thierry Gueorgiou pole sealsetel maastikel puhtalt jooksnud ning seetõttu tunneb end nüüd ebakindlalt. Kui juba tema, siis mida peavad veel teised mõtlema? Mina loodan südamest, et ma senise hooaja suurimat viga (3,5min - EMV teade 1. KP) ei duubelda või veelgi hullem - ei kolmekordista. Lootus ju jääb.
6 päeva pärast Rootsi MV pikka on jalad enam-vähem taastunud ning lubavad juba inimese moodi joosta. Esmaspäevaseks lühiraja kvalifikatsiooniks peaks kogu valu kadunud olema. Aga kui uskuda Anders Jönssonit, siis ongi valu hea, sest tema sõnul on valu kehast lahkuv nõrkus. Järelikult saan ma tugevaks. Halleluuja!
Kui liikuda sama sirgjooneliselt nagu Th. Gueorgiou ülaloleval kaardil ja joosta alla 10 min km-le, siis võib ennast tõeliseks hundiks nimetada.
Eks näis, mis järgmine nädal toob.
Võistluste ametlik koduleht siin.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas tavarada peetakse ikkagi 15 000 kaardiga? Kui mälu ei peta, siis osalejad taotlesid, et maastiku eripära arvestades lubataks ka tavarajal kasutada 10 000'st kaarti.

Andreas ütles ...

Tavarajal on ikkagi kasutusel 10 000 kaart. 15 000 oleks vist võimatu seal kõike välja lugeda. Leht www.worldofo.com pakub ka huvitavat kraami MK finaali kohta.